Always a lady



Pozdrav ljudi! Danas kao i obično, haljina u boji koju obožavam. Moram priznati, verovatno sam to i pomenula u nekom od svojih postova da sam ja oduvek više volela i nosila pantalone. Međutim, promena svakako prija. Izabrala sam ovu, jer su karneri veliki hit ove godine kao što su bili i prošle. Generalno, već duži period čine naše outfite lepšim i zanimljivijim. Da li je potrebno napomenuti da su ove papuče pravi hit? Opšte je poznato da su devojke spremne na sve kada je u pitanju njihov izgled, pa čak i da se "žrtvuju" noseći neudobne cipele, sandale i da ne nabrajam. Tako da, drage moje možemo odahnuti jer komad koji je pokupio slavu ove sezone je pre svega ekstremno udoban pa tek onda slavan. Mogućnosti prilikom kombinovanja ovih papuča su neograničene. Osim haljina tu su nam i šorcevi, suknje ili možda neke elegantnije pantalone. Na vama je da se igrate i uživate u tome. Naravno, ono što volim da istaknem u svakom svom postu je to kako možete "iskočiti" iz jedne kao na primer ove elegantnije priče u neku svedeniju recimo za šetnju, vrlo lako! Zamenićemo papuče starkama ili bilo kojim belim, sivim ili plavim patikama i umesto ove torbe ranac! I spremni ste! Naravno, ne zaboravite teksas jaknu ( kraću ili dužu ) za hladne večeri. :)

Dragi moji, nadam se da vam se dopao post.
Željno iščekujem komentare!! :)


Hi girls! Today, as usual, the color dress I adore. I probably mentioned it in one of my posts, I always loved and wore trousers. However, the change is certainly nice. Do I need to mention that these slippers are a real hit? It is widely known that girls are ready for everything when it comes to their appearance, and even to "sacrifice" wearing uncomfortable shoes and sandals. So, my dear ladies, the piece that has won the glory of this season is above all extremely comfortable. The possibilities of combining these slippers are unlimited. In addition to dresses, there are also shorts, skirts or perhaps some more elegant trousers. It's up to you to play with colors and pieces.
What I like to point out in every post is how you can, from an elegant combination, such as this one, for a moment change to another, for example, for a walk, very easy! You can replace slippers with any white, gray or blue sneakers and instead of this purse you can take a backpack And you're ready! Of course, do not forget the jacket (shorter or longer) for cold evenings. :)

I hope you liked the post!
I am waiting for your comments !! :)